ikke

EHs-LpzA

Omdat ik zelf altijd zooooo benieuwd ben naar de persoon achter mooie maaksels (verklaart ook mijn passieproject ruth en de mooie makers) dacht ik om eens een beetje over mij, het gezicht achter al die semi-poëtische schrijfsels te schrijven. Dus dit ben ik, Ruth, op mijn 32-jarige poep in de hoge venen in mijn übersportieve outfit. Gentse zwarte chocolade- en Harry Styles-liefhebster.
Het was Toon Hermans denk ik, die me heeft geïnspireerd om mijn korte schrijfsels te beginnen schrijven. Ik hou zo van eenvoud met diepgang. Het is zo gemakkelijk om het te bespotten, maar naar het schijnt is alles van waarde weerloos. Ik hou ook wel van dingen, mensen en momenten die me raken zonder dat ik daar eerst een handleiding voor hoef te lezen. En ik vind het zo ongelooflijk, als iemand me laat weten dat wat ik schrijf hen raakt, of herkenbaar is. Dat woorden kunnen verbinden. Dat vind ik nog steeds een half wonder.

5 gedachten over “ikke

  1. Ja! Ik ben daar zelf ook altijd heel benieuwd naar en ik vind het leuk om er een foto bij te zien :). (Wat ik zelf toch niet zo snel doe)
    Ik ben er ook zo één die geraakt werd, heel erg mooi wat je doet, aangenaam!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s