Nieuwe creatie

Ik probeer altijd leuke, originele spullen te maken met mijn schrijven. Dit is mijn meest recent project: een doosje met daarin een stickertje en 100 blaadjes met daarop 100 verschillende teksten. Voor het eerst ook met mijn eigen illustraties. Ik blijk een voorliefde te hebben voor blote vrouwtjes.

Je kan de blaadjes ergens op een tafel zetten, als bladwijzer gebruiken, als kaartje weggeven of als notablaadje gebruiken. Het papier is zorgvuldig gekozen, het doosje is zelf ontworpen. Het heeft een paar maanden geduurd voor ik mijn idee kon verwezenlijken, maar we zijn bijna zover!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s