Het woordenuurtje

Als mensen me vragen wat mijn hobby’s zijn, antwoord ik al jaren “praten over gevoelens”. Om te zien of ik daar ook anderen plezier mee kan doen, is er nu het woordenuurtje.

Het woordenuurtje, dat is zo’n 50 minuten doorbrengen met mij in mijn appartement in Gent met een koffie of thee en pralinetje. Het is een uurtje praten over wat je ook maar wil. Gevoelens zijn een persoonlijke favoriet.

Het is een praatuurtje, en dat kan verschillende vormen aannemen: een gesprek, of ik die vragen stel en meer luister dan praat.

We kunnen vertrekken vanuit mijn teksten, of vanuit vragen zoals “wat is je lievelingszin?”, “Wat wringt er in je leven?”, “Waar zit de vreugde en goesting?”.

Ik ben geen psychologe en wil me zeker zo niet profileren, maar ik geloof wel heel sterk in praten en delen. Dus wat ik bied is een luisterend oor, hopelijk woorden die helpen, humor en een mooie ruimte waar je jezelf mag zijn.

Wat je bij mij niet zal vinden, zijn spelletjes of opdrachten. Ik hou het graag bij de essentie.

Omdat ik zelf nog wat zoekende ben in hoe dit alles er kan uitzien en wat fijn zou zijn voor anderen, doe ik enkele try-outs aan een lager tarief. Dit met de bedoeling om beter te begrijpen wat ik kan bieden en waar dat overlapt met wat deugd kan doen.

Als dit je aanspreekt, kun je in mijn woordenwinkel kiezen uit enkele tijdstippen. Nadat de bestelling is afgerond, stuur ik je een mailtje met praktische informatie.

Dit idee is voortgekomen uit een gesprek met een lieve vriendin, die dacht dat dit wel iets voor mij zou kunnen zijn. Ik kreeg er onmiddellijk zin in, dus dat lijkt me al een veelbelovend begin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s