Nieuwe bundel!

2022 was onverwachts het jaar van afscheid nemen van een geliefde (en op de valreep ook van een job).
Sinds ik ben beginnen schrijven, heb ik altijd iets moois proberen doen met wat moeilijk is. Ik hoop dat ik daar met mijn nieuwste bundel in geslaagd ben.

‘Zout water’ is vanaf nu te koop in mijn woordenwinkel! De eerste honderd kopers krijgen er twee mooie bladwijzers bij.

Ik was bij het maken van ‘zout water’ omringd met heel mooie, getalenteerde mensen. Ella Vandenbussche heeft gezorgd voor de prachtige illustraties, Emma Filippides en Arthur De Keyser voor de vormgeving en Liesbethje Bracquené deed de eindredactie. Met zo’n entourage voelt het echt als gat. in. boter. (en dan vallen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s