overdadig delen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sinds ik een paar jaar geleden begon met het delen van mijn schrijven, doe ik dat op een vrij consequente manier: overdadig. als ik iets geschreven heb en ik denk dat er iets van waarde in zit, staat het meestal de dag zelf nog op mijn website en wat later op instagram. ik geloof niet in exclusiviteit, wel in vrijelijk en kwetsbaar delen.

vrijelijk betekent ook gratis. dat laatste is me al meer dan eens afgeraden. maar dan hoop ik dat het zo mensen kan bereiken die er iets aan hebben, dat het raakt, herkenbaar is en misschien zelfs troost. want we zijn nooit alleen in ons mens zijn, al kan het soms zo voelen. en als je dan ook graag iets van mijn schrijfsels in huis haalt, dan kan dat ook en dan vind ik dat super fijn.

want dit schrijven, ondanks het korte karakter ervan, heeft heel veel tijd en ruimte nodig. en tijd en ruimte, dat kost geld. het is een moeizaam proces, om het niet vies te vinden, om wat euros te krijgen voor wat ik maak met mijn schrijven. maar zonder de centen, de cijfertjes, kan ik de tijd niet maken om moois te proberen creëren. en ik wil juist heel veel tijd maken hiervoor. heel graag. dus als je eens wilt kijken naar wat ik maak, klik hier. (ps die centjes dat valt nog mee want alles is tussen 2 en 20 euro.)

met dank aan Laurens De Boeck voor de foto en Ophelia voor haar mooie inspirerende kwetsbaarheid.

2 gedachten over “overdadig delen

 1. gister 1 van je boekjes gekocht nadat ik een lezing gaf over het ‘statuut’ en kunst verkopen; pag 34 van ‘Het zal waarschijnlijk wel weer Poëzie worden’ is een van mijn favoriete zinnen:
  “Misschien magiër worden in bijberoep
  je verdwijntruc is vlekkeloos”.
  (Dus dat gratis delen mag, maar je mag ook kunst verkopen 🙂
  Servaas – http://www.Artistsunited.be

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s