je niet schrijven als liefde (detail)

Screen Shot 2016-02-04 at 23.22.44 2

dus ik weet, dat het te veel van de ene soms het te weinig van de andere betekent. dat al dat vrijelijk vloeien bang maakt, want het hart is zo broos. al dat voelen voelt dan als een te grote verantwoordelijkheid. het wordt je zo vrijelijk en overweldigend gegeven, dat je niet weet wat ermee te doen. dan lijkt het gemakkelijker om het gewoon terug te geven.

dan is niet schrijven misschien juist een hoop op evenwicht, op een vervolg, op meer. dan is niet schrijven misschien een vertrouwen in het samen zijn en samen beleven. want schrijven is soms ook een hortende en schokkende, onhandige en eenzame afscheidsbrief.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s